uk

Увага! З 16 жовтня 2023 починається перший календарний контроль осіннього семестру 2023/2024!

Календарний контроль (КК) виставляється за результатами, отриманими під час поточного навчання: студенти отримують бали за певні види завдань з кожної дисципліни , згідно з рейтинговою системою оцінювання (РСО). Умови отримання позитивного результату “А” з календарного контролю повинен озвучити викладач з дисципліни, а ще краще – прописати їх в силабусі. Результати КК заносяться викладачами у модуль «Календарний контроль» Електронного кампусу.

Що потрібно, щоб отримати позитивний результат по КК?
Має бути виконано весь обсяг робіт, передбачених навчальним планом з певної дисципліни на момент контролю – детальніше прописано в рейтинговій системі оцінювання/силабусі з даної дисципліни або ж можете уточнити у викладача.

Чи можна виправити результати КК?
Ви можете надолужити відставання з певної дисципліни і закрити всі поточні борги до моменту проведення наступного календарного контролю, заліку чи екзамену. Але факт незадовільного результату календарного контролю ви не зміните.

НАГАДУЄМО ДляВикладачів: при виставленні результатів КК в АІС «Електронний кампус» викладачам слід враховувати, що 28.10.2023 до 23:59 крайній термін внесення результатів календарного контролю у відповідний модуль Електронного кампусу. Жодні відкривання даного модулю для внесення результатів після цієї дати є неможливими!

Деталі:
Коротко про календарний контроль.
Детально про календарний контроль.
Виставлення результатів календарного контролю: що таке «НВ», «А», «НА».
Розпорядження №РП/331/2023 від 12.10.2023 “Про проведення календарних контролів в 2023-2024 навчальному році”
Календар графіку освітнього процесу на 2023-2024 н.р.

KПItalks: Тетяна Хижняк: «Поговоримо про важливе: поточний, календарний, семестровий контроль – що це та навіщо?»

Коли: 16 жовтня − 28 жовтня 2023
Де: згідно розкладу