uk

День Гідності та Свободи

Свято Дня Гідності і Свободи стає щорічним нагадуванням про те, що свобода – це не лише слово, це найбільша цінність, важливіша навіть за саме життя. Історія нашої боротьби стала тканиною, на якій вишивається образ сучасної України – сильної, гідної і завзятої. Незважаючи на всі труднощі, наша нація виходила з усіх випробовувань сильнішою, докладаючи неймовірних зусиль для того, щоб захистити та відстояти свої цінності. Доленосні події осені 2004 року та листопада – лютого 2013 року стали свідченням нашої невпинної боротьби за власну волю та майбутнє.

Під час революцій, важливий внесок в формування демократичної та відкритої суспільної системи в Україні зробила саме молодь. Наша вдячність київським політехнікам, що в часи Помаранчевої революції та Революції Гідності були на Майдані, а зараз, ціною власних життів, захищають нашу країну від ненависного ворога.

Нехай це свято стане нагодою не лише вшанувати минуле, а й зміцнити в нас внутрішню віру в те, що ми здатні подолати будь-які труднощі. Нехай кожен з нас, відчуваючи гордість за свою країну та відповідальність за її майбутнє, зробить крок вперед в побудові власної історії.

“…Нехай День Гідності та Свободи буде для Вас символом об’єднання, вдячності за минуле й настановою на майбутнє. Консолідована нація зможе досягти цілей, що їх українці омріювали століттями…” – ректор Згуровський М.З.

Борімось – поборемо!