uk

Щодо отримання довідки про навчання (Додаток 9) військовозобов’язаними студентами, аспірантами, які мають військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного

Відповідно до пункту 62 ПКМУ від 16.05.2024 р. № 560:

військовозобов’язані студенти, аспіранти, які навчаються за денною або дуальною формою здобуття освіти й здобувають рівень освіти, що є вищим за раніше здобутий рівень освіти у послідовності, визначеній частиною другою статті 10 Закону України «Про освіту», а також докторанти для отримання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, надають до РТЦК та СП довідку про здобувача освіти (Додаток 9), сформовану в Єдиній держаній електронній базі з питань освіти.

Для отримання довідки потрібно:
з огляду на можливі вимкнення електроенергії — не менше ніж за добу надіслати на електронну пошту vmv@kpi.ua запит на виготовлення довідки. У темі листа вказати: Додаток 9, ваше прізвище та ініціали;
у тілі листа вказати повний ПІБ, факультет / НН інститут, курс, студент (аспірант);
довідка про навчання надійде на електронну пошту замовника у форматі PDF.

У разі особистого відвідування Військово-мобілізаційного відділу КПІ (корпус 31, кімн. 1-01) треба виконати попередні пункти, але обов’язково брати до уваги графік роботи відділу та графік вимкнення електроенергії.
Графік роботи відділу: понеділок — п’ятниця, 09:00–12:00, 14:00–16:00.
Графік вимкнень електроенергії на сайті ДТЕК за адресою: м. Київ, вул. Михайла Брайчевського, 5А.

https://www.dtek-kem.com.ua/ua/shutdowns

Для військовозобов’язаних, які проживають за межами Київської області: якщо ви бажаєте отримати саме паперову версію і не маєте змоги особисто отримати довідку — можете її отримати через довірену особу (родич, знайомий) без оформлення довіреностей, виконавши пункти з другого абзацу.

Із запитаннями звертайтеся до ВМВ у будні з 9:00 до 17:00 за телефоном 204-95-66 / 204-95-69 / 204-82-71; у кабінет 1-01 / 1-23 31-го корпусу; на e-mail: vmv@kpi.ua або пишіть у бот Військово-мобілізаційного відділу.

http://t.me/vmv_kpi_bot